Nieuws


11 september

De nieuwe seizoen met yoga en equitherapie is begonnen. De yogaruimte is aangepast om de coronamaatregels te kunnen volgen. Heel fijn om na de vakantie weer lessen en coaching sessies te kunnen geven.

18 mei

De yoga lessen zijn weer begonne op 18 mei. Voorlopig buiten, maar met zo`n goed weer is het super leuk in de tuin de oefeningen te doen.

17 maart

Yoga lessen zijn gestopt vanwege verscherpte regels betreffende verspreding van corona virus. Hopelijk binnenkort kunnen wij ze weer hervatten.

13 december

Het jubileum jaar is al langzaam voorbij. 10 jaar al! Het was een goed gelegenheid om daar even stil bij staan...Ik mag mij gelukkig noemen met zo`n mooi opgebouwd praktijk. Niks is vanzelfsprekend, dus elke dag probeer ik met dankbaarheid mijn werk te doen...het lukt meestal aardig goed met alle mensen, die vaak al jaren verbonden zijn met mijn praktijk...daar ben ik ook heel dankbaar ervoor. Hopelijk Nieuw 2020  jaar zal ook goed en inspirerend zijn voor iedereen.

21 maart

Het programma voor het jubileum is klaar!
Het jubileum wordt gevierd op 7 april.
Vanaf 10 uur is iedereen welkom.

10 januari

Volop bezig met de voorbereidingen voor het jubileum.
Dit jaar bestaat De Vertakte boom 10 jaar!

31 oktober

Aanstaande vrijdag start de bijscholing CREF methode en dolfijnen waaraan ik deelneem!!!
Binnenkort dus ook coaching met dolfijnen in het aanbod. 


11 oktober

In januari start de nieuwe cursus Mindfulness. De lessen zullen 8 weken lang gegeven worden op zaterdagochtend van 9.00 tot 11.30. Aanmelden kan via het e-mailadres vertakteboom@live.nl.


28 augustus

De lessen van hatha yoga beginnen 10 september. De zwangerschapschapsyoga begint al vandaag en yoga te paard  op vrijdag, dus stapsgewijs de nieuwe seizoen is al begonnen!!!


16 juni

Op 21 juli vindt de yoga verdiepingsdag plaats. We gaan dieper in op de achtergrond van yoga, het zijn niet alleen de oefeningen met ons fysieke lichaam maar ook oefeningen om onze geest meer inzichten te verschaffen, dit doen we door leefregels toe te passen in ons dagelijkse leven.

2 juni

Aanstaande woensdag vinden de yogalessen plaats bij Tegeltrend Deurne tijdens de Sparkling Night.

15 februari

De Vertakte boom biedt twee yogalessen aan op 3 maart om 9.30 en 11.00. De bijdrage per persoon is €10,00. De opbrengsten van deze 2 lessen komen ten goede aan Alpe d'Huzes. Heb je interesse? Neem contact op met de yogastudio: 0492-343577 / vertakteboom@live.nl

30 januari

Carnaval vakantie is van 9 tot 18 februari.

16 januari 2018

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de yoga-groepen. In alle maandag groepen en op woensdag in de avond groep die start om 20.30 is er nog plek. 

23 december 2017

Kerst vakantie tot en met 7 januari 2018.

6 november 2017

De hatha yoga lessen op woensdag avond zijn blijvend verschoven naar 19.15 uur en 20.30 uur

16 oktober 2017

Amarinske is gearriveerd bij De Vertakte boom, nu nog even wennen.

1 juni 2017

Nieuw paard gekocht! Vanaf vandaag hoort Amarinske bij De Vertakte Boom. Het is een Friesche merrie van 9 jaar oud. Vorige week heeft ze een veulen gekregen. Als het veulen haar moeder niet meer nodig heeft, mag Amarinske (zonder veulen) naar Bakel verhuizen. Dit zal in september zijn. Op de foto hiernaast kun je haar. We kijken uit naar de komst van Amarinske.