Coaching met Dolfijnen

Ben je benieuwd welke invloed heeft contact met de dolfijnen voor jou welbevinden? Dankzij coaching met CREF-methode is mogelijk te ontdekken hoe is gesteld  met je eigen basis vertrouwen..
Door samenwerking van de Stichting CREF-methode  en Dolfinarium is de mogelijkheid gecreëerd om deze unieke workshop te ervaren, 
Tijdens deze sessie wordt contact met de dolfijnen en hun natuurlijke sociale gedrag ingezet  voor de waardevolle , leerzame en soms verrassende interactie met de deelnemers.

Bij de hoofdingang in het Dolfinarium word je opgewacht door de coach en een dolfijnentrainer. De betaling zal bij de receptie plaatsvinden (je hoeft dus niet via de rij bij de kassa). Bij het kopje koffie of thee in de Onderwaterruimte, waar dolfijnen achter grote aquariumramen zichtbaar zijn en vrij zwemmen, krijg je de uitleg over het verloop van de workshop en over het natuurlijke gedrag van de dolfijnen. 
Dan in in de andere ruimte ga je de waddenbroek aantrekken en vervolgens na de desinfectie van voetzolen kan je het water in. Daar kom je op de onderwaterbrug waar je tot je heupen in het water staat. Dolfijnen zwemmen in het zwembad vrij, aan de andere kant van de leuning van het bruggetje.Daar kan je contact met de dolfijnen ondergaan op basis van je persoonlijke vragen en wensen. De workshop is opgebouwd en gericht om meer inzicht in eigen basis vertrouwen te krijgen waar de CREF-methode bijzonder behulpzaam is.
Na het afloop van de sessie de waddenbroek gaat terug op zijn plaats, vervolgens als afsluiting is nog de tijd voor de evaluatie en uitwisseling van de ervaringen. Door de treiner en coach wordt je weer begeleid naar de uitgang. 

Groepen van 6-8 personen
Tijdsduur ongeveer 1 uur
Prijs: €105,00 p.p reserveren met een aanbetaling van € 20,00 p.p
Locatie: Dolfinarium in Harderwijk
Adres: Strandboulevard 3 in Harderwijk
Annuleren tot 1 week voor de datum

Dolfijnen